Zwembad Vita Krokodiel is open

Gepost op 18/12/2021

Reserveer je zwembeurt

Vanaf zaterdag 18 december is het nieuwe Middelkerkse zwembad Vita Krokodiel open. Enkele tientallen gezinnen en kinderen stonden te popelen om een eerste duik in het waterpretparadijs te nemen. Om eventuele drukte optimaal en veilig te beheren werkt Vita Krokodiel met een reservatiesysteem. Maak er je account aan en reserveer je zwembeurt.

Spraypark, competitiebad en wellness

Het zwembad ziet er fantastisch uit. Echte waterratten kunnen zich uitleven in het spraypark, het recreatiebad en de suisbaan. Het competitiebad met verstelbare bodem is dan weer ideaal voor sportieve zwemmers.  

Brasserie ook open

Na je vermoeiende zwembeurt is het tijd om wat te relaxen in de mooie wellness. Ook de brasserie is vanaf dit weekend open. 

Sportsite Krokodiel in volle ontwikkeling

Vita Krokodiel is de eerste realisatie op de sportsite aan de Krokodiel. De nieuwe aanpalende sporthal opent dit voorjaar en het outdoor speelpark krijgt er nog een pumptrack bij. Tegen de zomer opent het nieuwe padel- en tenniscomplex vlak naast het zwembad ook de deuren. Het zwembad is trouwens uiterst energiezuinig en duurzaam. Dankzij een vernuftig filtersysteem en 

Vita Krokodiel is een project gerealiseerd in opdracht van het gemeentebestuur Middelkerke door bouwgroep Cordeel en de Vita Groep met ondersteuning van Sport Vlaanderen en de provincie West-Vlaanderen.