Middelkerke lanceert merchandising

Het gemeentebestuur van Middelkerke start met een nieuwe merchandising-lijn. Aan de onthaalbalies van het MAC en de toerismekantoren zijn er voortaan hippe strandkoeltassen (12 euro), strandhanddoeken (28 euro), parasols (15 euro) en strandtennissets (5 euro) te koop. “Het ontwerp is gemaakt door onze eigen grafische dienst” aldus burgemeester Janna Rommel-Opstaele. “Het zijn leuke, kwalitatieve producten om mee te nemen naar het strand. Ook voor wie hier op vakantie is en een souvenir wil meenemen naar huis of aan iemand cadeau doen, is onze merchandising ideaal,” aldus nog de burgemeester. 

Wedstrijd op bierviltjes en broodzakken

Behalve de nieuwe merchandising-lijn pakt het gemeentebestuur ook uit met een wedstrijd op bierviltjes en placemats. Elk bierviltje staat voor een kindvriendelijk thema op een achtergrond die typisch is voor Middelkerke. In iedere tekening zitten de letters van de naam van een stripheld(in) verscholen. Bedoeling is dat je de vier namen bijeenzoekt en deze doormailt naar wedstrijd@middelkerke.be. Meespelen kan tot 31 augustus. Uit de correcte inzendingen verloten we 10 kindvriendelijke strippakketten. De bierviltjes vind je deze zomer terug op tal van Middelkerkse terrassen en zijn verschenen in een oplage van 90.000 exemplaren. Liefhebbers van bierviltjes kunnen zo de reeks van vier bijeensparen bij de deelnemende horecazaken, het MAC en de toeristische dienst. De wedstrijd vind je ook terug op duizenden broodzakken die zowel aan de kust als in het binnenland zijn verspreid.

Als kindvriendelijke gemeente worden er deze zomer eveneens 75.000 placemats onder de Middelkerkse horecazaken en handelaars verdeeld. Daarop staat een kindvriendelijke kleurtekening en een overzicht van kindvriendelijke activiteiten in Middelkerke.