Middelkerke zoekt fotografieliefhebbers als ambassadeur van de gemeente

De gemeente Middelkerke trapt een nieuw project op gang: Machtig Middelkerke! De gemeente wil al haar troeven in beeld brengen. Daarvoor gaat Machtig Middelkerke op zoek naar beeldambassadeurs, liefhebbers van fotografie die de gemeente in beeld willen brengen. Heb je oog voor goede foto’s? Trek je er graag op uit in de Middelkerkse deelgemeentes? Kom je vaak op Middelkerkse evenementen? Ken je heel wat mooie plekjes in Middelkerke? Mail ons jouw foto’s door en help mee de uitstraling van Middelkerke bepalen!

Een werkgroep binnen de gemeente zal gerichte opdrachten uitsturen zodat de beeldambassadeurs op stap kunnen. De ingestuurde foto’s worden verzameld om te publiceren in De Sirene, de website, de nieuwsbrief, de vernieuwde toeristische brochure, kortom in alle gemeentelijke kanalen. Ook in het straatbeeld zal je de ingestuurde foto’s frequent terugvinden.

“De kick-off is vandaag, dinsdag 13 juni. De bedoeling is dat het project groeit en verschillende jaren stand houdt” aldus burgemeester Janna Rommel-Opstaele. Onze inwoners, tweedeverblijvers en dagjestoeristen laten we op deze manier de mooiste, bijzonderste en leukste plekjes van Middelkerke zien. Het gemeentebestuur wil zo haar inwoners nog meer betrekken bij het reilen en zeilen in deze gemeente. ” aldus de burgemeester. Aan Machtig Middelkerke hangt een promotiecampagne vast, deze zie je weldra verschijnen in de media.

Welke foto’s?

Eerste opdracht die we uitsturen wordt het Bierweekend dat het komende weekend plaats vindt op de Zeedijk en het Epernayplein in Middelkerke. Mail ons mooie, grappige, originele, gezellige sfeerfoto’s door die je neemt op het Bierweekend en word zo een Middelkerkse beeldambassadeur.

Verder zijn we vooral op zoek naar foto’s in deze categorieën:

- Strand- en dijktaferelen

- Sport in Middelkerke

- Het prachtige hinterland

- Toegankelijkheid en mobiliteit in Middelkerke

- Logeren en topevenementen in Middelkerke

- Middelkerke tijdens hoog- en feestdagen

Maar ook andere foto’s mogen ingestuurd worden!

Wat krijg je ervoor terug?

Een beeldambassadeur krijgt naamsvermelding bij elke gebruikte foto, eeuwige roem én zijn/haar foto als uithangbord van Middelkerke.

Voor wie

We zoeken mensen die houden van fotografie en een leuke kijk op de gemeente hebben. Jong of oud, professionele fotograaf of amateur-instagrammer, iedereen die een foto kan maken, mag meedoen! We vragen wel kwalitatieve hoogstaande foto’s. Voor alle concrete info, surf naar de website.

Meedoen?

Surf naar www.middelkerke.be/machtigmiddelkerke of stuur een bericht via machtig@middelkerke.be.