Premies Fluvius

//Combinatiepremie voor gelijktijdige investering in muurisolatie en raamvervanging

Premie van minimum 6 euro per vierkante meter geïsoleerd muuroppervlak en minimum 48 euro bij vervanging van glas. Door deze combinatiepremie aan te vragen,kunnen de bijhorende investeringen in muurisolatie en beglazing NIET in aanmerking komen voor de BENO-pass en voor totaalrenovatiebonussen! ( Meer info en aanvraagformulier )

//Dakisolatie of zoldervloerisolatie

Premie van minimum 3 euro per vierkante meter geïsoleerd dakoppervlak, minimum 6 euro bij plaatsing door een aannemer. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Energieprestatiepeil

Premie voor het halen van E-peil 80/60 of lager. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Nieuw geplaatste beglazing met een warmtedoorgangscoëfficiënt Ug van maximum 1,1 W/m²K

Premie van 10 euro per m² voor de plaatsing van hoogrendementsbeglazing met een warmtedoorgangscoëfficiënt (isolatiewaarde) van maximaal 1,1 W/m²K. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Individuele condensatieketel op aardgas, propaan of stookolie

Infrax geeft je een premie van 1 800 euro per condensatieketel op aardgas, propaan of stookolie. Enkel voor woningen waar een beschermde klant woont. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Isolatie van buitenmuur

Premie van 15 euro per m² voor nieuw geplaatste isolatie door een aannemer. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Isolatie van spouwmuur

Premie van 6 euro per m² voor het isoleren van een bestaande spouw. Plaatsing door een aannemer. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Plaatsing warmtepomp

Premie tot maximaal 40 % van het factuurbedrag. Het bedrag is afhankelijk van het type van warmtepomp (geothermisch, lucht-water, hybride lucht-water, lucht-lucht). ( Meer info en aanvraagformulier )

//Plaatsing zonneboiler

Premie van 550 euro per m² en tot maximum 2 750 euro (40% van het factuurbedrag) bij plaatsing door een aannemer. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Verhoogde tussenkomst voor sociale energie efficiëntie projecten in een private huurwoning of -wooneenheid

Infrax geeft extra hoge tussenkomst voor de uitvoering van dak- of zoldervloerisolatie, spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas als je als projectpromotor een sociaal energie efficiëntie project uitvoert. ( Meer info en aanvraagformulier )

//Ventiltatiesysteem

Er is géén individuele premie voor de plaatsing van een ventilatiesysteem maar deze investering kan wel meetellen voor je BENO-pass.  ( Meer info en aanvraagformulier )

//Vloerisolatie of kelderisolatie

Premie van 6 euro per vierkante meter geïsoleerd oppervlak bij plaatsing door een aannemer.  ( Meer info en aanvraagformulier )

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke