Belgian Coast Greeters

Ontdek de leuke plekjes van onze gemeente op een unieke manier met een local, een Belgian Coast Greeter!

Een Belgian Coast Greeter is een vrijwilliger die zo enthousiast is over z'n kustgemeente dat hij bezoekers gratis op sleeptouw neemt langs de meest verrassende en leuke plekken. Het is altijd een belevenis, zo'n tocht met een Greeter. Je verlaat de platgetreden paden en krijgt een persoonlijk verhaal voorgeschoteld.

Een Greeter is dus geen klassieke gids die je rondleidingen geeft in musea of langs de typische bezienswaardigheden die in elke reisgids vermeld staan. Je bent op tocht met een local die vanuit zijn of haar interesse een boeiend verhaal brengt. Kwestie van onze kustgemeente écht te beleven... Laat je dus snel mee op sleeptouw nemen voor een alternatieve ontdekkingstocht. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten. Een Greeter gidst je volledig gratis door onze gemeente. Reserveer via mail hieronder een gids naar jouw keuze.

Diane Coemans

Diane Coemans

Diane is Belgian Coast Greeter in Middelkerke-Westende. Ze begeleidt je te voet of per fiets doorheen de mooiste plekken qua natuur en cultuur in haar woonplaats. Tijdens de tocht krijg je een nostalgisch beeld op de vakanties van toen én nu  ... Genieten!

 

diane.coemans@telenet.be

Marianne Deschacht

Marianne Deschacht

Dat er in Middelkerke-Westende veel meer te beleven valt dan zand en zee, staat als een paal boven water. Als geboren Middelkerkenaar toont Marianne je graag verrassende plekjes en vertelt ze volksverhalen die gewone bezoekers vaak ontgaan.

Talen: Nederlands, Frans.

mdeschacht@hotmail.com