Kandidaatstelling raamzoektocht De Notenkraker - Krokus 2022

Voor een kleine raamzoektocht tijdens de krokusvakantie van 2022 gaat dienst evenementen op zoek naar diverse etalages in de toeristische zone van Middelkerke en Westende-bad.

Wat

Het zou de bedoeling zijn om een statische raamsticker met letter (35x35cm) op een zichtbare plaats op uw raam/etalage te plaatsen en dit gedurende de volledige krokusvakantie.

Deze zoektocht is in de lijn van de zoektocht van vorig jaar, waar de kinderen alle letters moeten ontcijferen naar letters en deze verzamelen in een Hupsakeevakantieboekje.

Wanneer

28 februari t.e.m. 6 maart 2022

Deadline inschrijven

9 januari 2022 

Toewijzing

Gezien alle deelnemende zaken in een wandelroute worden verwerkt zal het gemeentebestuur de opdracht toewijzen op basis van volgende criteria:

  • Locatie van de zaak
  • Soort handelszaak
  • Visibiliteit van het bord

De gemeente Middelkerke behoudt zichzelf het recht om niet toe te wijzen.

Privacy

De gemeente Middelkerke behandelt je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet. Door je in te schrijven, verklaar jij je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacy policy.

Schrijf je in!