Model M

Jij als model in de campagnes van Middelkerke?

Middelkerke is al mooi op zich, maar weten jullie wat Middelkerke nog mooier maakt? De mensen die er leven.
Middelkerke zoekt daarom inwoners die vrijwillig als model willen staan op campagnefoto's. De gemeente legt een contactenlijst aan van inwoners die opgeroepen willen worden als er fotoshoots zijn.

Met onderstaand formulier kan je je als model opgeven. De dienst CPO van de gemeente neemt met je contact op als er fotoshoots gepland zijn waarvoor modellen nodig zijn. Afhankelijk van het thema kunnen mannen, vrouwen, kinderen en/of personen met een andere culturele achtergrond en met verschillende leeftijden opgeroepen worden.

Hou ook rekening met het beperkt aantal fotoshoots. Je bent helemaal niet zeker of je regelmatig opgeroepen zal worden. 

Disclaimer

We behandelen de persoonsgegevens die je invult met respect voor uw privacy. We volgen hiervoor de verordening Gegevensbescherming. Als je de gegevens verzendt, geef je ons toestemming om deze te gebruiken voor jouw kandidaatstelling als model. We delen deze gegevens enkel met de dienst die jou wil inschakelen als model. We verwijderen jouw gegevens van zodra je niet meer geregistreerd staat als model.
 
Uw rechten
U hebt altijd het recht om uw gegevens in te zien en om foute gegevens aan te passen. In sommige gevallen kunt u ook uw gegevens laten wissen. Wilt u zich beroepen op deze rechten? Dat kan via het contactformulier op de privacypagina.

Vermoedt u dat iemand uw persoonsgegevens onrechtmatig gebruikt?
Meld het ons via communicatie@middelkerke.be
U hebt ook het recht om klacht in te dienen bij de Vlaamse Toezichtcommissie voor de verwerking van persoonsgegevens. Meer informatie over uw rechten en privacy vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/vlaamse-toezichtcommissie