Colour Light Trail Middelkerke 30/12/2022

Algemeen

De sportdienst van Middelkerke organiseert dit jaar de eerste editie van de Colour Light Trail Middelkerke als opvolger van de SantaTrail en wil er een spetterend gezellig familie-evenement van maken.

De Colour Light Trail is een recreatief wandel- en loopevenement doorheen gebouwen, het gemeentelijk park, openbare en private locaties... over een parcours van 5 km. 

Wandelaars en lopers starten om 18.30 uur. 

Alle deelnemers krijgen een sfeermakend en lichtgevend multi-colour deelnemerspakket. Laat niet na om jezelf nog wat extra te laten oplichten. 

Voor de lopers onder de deelnemers... De eerste 3 heren en de eerste 3 dames ontvangen een Champagnepakket van Middelkerke! Knallen maar!

Bij het inruilen van het borstnummer krijgt elke deelnemer een jeton voor een gratis consumptie in het Magisch Middelkerke park. Kan niet anders dan smaken!

 

Animatie:

Vanaf 17 uur tot 20.30 uur kan je leuke foto's nemen in de Photobooth van Stickiebox. Deze staat opgesteld ter hoogte van het Brandingsplein.

Er zullen 3 bands optreden op verschillende locaties:

- Die Fröhliche Trappisten

- Mochito

- The Singing Puppets

Nadien kunnen jullie nog allemaal terecht op de afterparty met DJ Q-BEE in het Normandpark. 

Ambiance en sfeer verzekerd!

 

Inschrijven, deelnameprijs en aanvullende info

Deelnameprijzen:

Vooraf inschrijven € 7 !!!VOLZET!!!

Dag inschrijvingen € 10 

LET OP!!! Wegens het grote succes van de voorinschrijvingen zijn er de dag zelf slechts 100 plaatsen beschikbaar. Kom op tijd (vanaf 15 uur) want op is op!

Vooraf inschrijven kan vanaf 1/11/2022 tot 26/12/2022 via onderstaande link. 

 

Praktisch:

Borstnummers en deelnemerspakket kunnen opgehaald worden in het sport- en cultuurcentrum De Branding op vrijdag 30/12/2022 van 15.00 tot 18.00 uur. 

Daginschrijvingen kunnen op 30/12/2022 van 15 tot 18.00 uur in het sport- en cultuurcentrum De Branding.

 

Aanvullende info:

Wij benadrukken om tijdens dit evenement de wegcode na te leven. De route zal ook telkens aangeduid worden langs voetpaden, zebrapaden, verkeerslichten,... Gelieve hiermee rekening te houden! Op plaatsen, die wat extra aandacht vereisen, staan er seingevers en / of politie. Gelieve ook hun aanwijzingen in acht te nemen.

Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald eenmaal ingeschreven. 

Door je in te schrijven voor dit evenement verklaar je in goede gezondheid te verkeren. Als je niet zeker bent dan consulteer je best jouw huisdokter.

 

Locatie

Sporthal De Branding - Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke

Kleedkamers en sanitaire voorzieningen.

Deelnemers kunnen hun sporttas in de kleedkamer achterlaten (onbewaakt). Waardevolle voorwerpen kunnen in de lockers opgeborgen worden in de inkomhal van de Branding.