Warme maaltijden aan huis

Op woensdag 21 juli is er geen bedeling van warme maaltijden aan huis. Er is wel de mogelijkheid om op dinsdag een extra koude maaltijd te laten leveren. Indien u hier gebruik wenst van te maken, graag bestellen bij de dienst op 059 31 92 30 voor vrijdag 16/7/2021 om 12u.

 

WAT

Graag een warme kwaliteitsvolle maaltijd aan huis geleverd? 

Kies voor een gewone maaltijd, een suikerarme maaltijd of een zoutarme maaltijd. Telkens met soep, hoofdgerecht en dessert. Er is ook de mogelijkheid om een maaltijd gesneden of gemalen aan te vragen.

De maaltijden worden geleverd tussen 10 en 12 u op weekdagen. De weekendmaaltijden worden op vrijdag geleverd in een tweede ronde en dienen zelf opgewarmd te worden.

WIE 

  • ingeschreven zijn in het bevolkings- of vreemdelingenregister van de gemeente Middelkerke en er ook effectief te verblijven;
  • minstens 60 jaar oud zijn. Er kan afgeweken worden van de leeftijdsgrens indien de aanvrager wordt geconfronteerd met een zorgvraag, bijzondere sociale omstandigheden of medische redenen.Deze worden gestaafd met een medisch attest of een verklaring van de maatschappelijk werker van het OCMW Middelkerke. De afwijking wordt toegstaan door de algemeen directeur of zijn gemachtigde.

WAAR

U kunt een afspraak maken om langs te komen in het infopunt Welzijn op 059 31 92 10 of infopuntwelzijn@middelkerke.be.

Hieronder kunt u het intakeformulier en reglement terugvinden: 

Intakeformulier
Reglement

TARIEVEN 

Volgende tarieven zijn van toepassing voor een warme maaltijd:

  • standaardtarief  € 8
  • sociaal tarief. Om gebruik te maken van het sociaal tarief, dient de aanvrager zich te bevinden in een financiële noodsituatie. Dit wordt gestaafd door een attest van een maatschappelijk werker van het OCMW van Middelkerke. Het sociaal tarief wordt toegestaan door de algemeen directeur of zijn gemachtigde. Meer info kunt u vragen via het infopunt Welzijn.

Menu

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke