Senior Consultants Vlaanderen (SCV)

Senior Consultants Vlaanderen (SCV)

Wie

(Brug)-gepensioneerden, met een universitaire of gelijkwaardige opleiding en een jarenlange ervaring als kaderlid/CEO van een bedrijf/administratie, die hun competentie en ervaring ten dienste stellen van Starters, KMO's, NGO's, VZW's, enz...

Hoe werkt SCV

Op elke aanvraag volgt een verkennend gesprek waarbij wij de inhoud, de omvang en de duur van de opdracht bespreken. Nadien wordt een team met de meest bevoegde consulenten samengesteld. Dit team of consulent krijgt de verantwoordelijkheid om, in samenspraak met de opdrachtgever, de gepaste adviezen en/of oplossingen te formuleren en de implementatie ervan te begeleiden. SCV beperkt zich tot adviserende taken en neemt geen uitvoerend werk op zich. Bedrijven doen een beroep op SCV vzw voor allerhande thema's: informatica, boekhouding en finances, investeringsprojecten, technische of productieproblemen, personeelsbeleid, ... of gewoon als klankbord.

Kost

SCV werkt gratis. Er wordt een kleine bijdrage per halve dag gevraagd (onafhankelijk van het aantal consulenten) voor de werkingkosten van de vereniging. Verder worden de reële verplaatsingskosten en eventuele andere uitgaven voor de uitvoering van de opdracht in rekenening gebracht.

Op zoek naar vrijwilligers

Deze vereniging zoekt nog vrijwilligers. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Adresgegevens

Senior Consultants Vlaanderen vzw
Lieven Bauwensstraat 20
8000 Brugge
 
050 45 60 60
www.seniorconsultantsvlaanderen.be

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke