Kampeerautoterreinen

Camperpark PoldervalleiCamperpark Poldervallei

Camperpark Poldervallei

Op camperpark Poldervallei is alles aanwezig voor een zorgeloos verblijf aan de Belgische kust. De camperparking is gelegen op wandelafstand van Westende-Bad en zijn strand. De camperplaatsen zijn geasfalteerd en kunnen campers tot 9 meter lang en 5 ton herbergen. Op de camperpark is er een losplaats voor vuil water en chemisch toilet, evenals stroom en water tappunt. Voor douches (€1) en meer info kun je steeds terecht op de receptie van de camping. De camperplaats is gelegen aan de rand van onze camping.

Camperpark WestendeCamperpark Westende

Camperpark Westende

Het camperpark ligt naast Camping Westende op wandelafstand van de zee en winkels. Flexibele toegang via het automatisch check-in systeem met betaalautomaat 24 op 7 geopend. Nieuw sanitair en sanistation. Er is voorziening van douche, toilet, afwasbak en pitstop. Het is inbegrepen in de prijs.

Camperpark ZeesterCamperpark Zeester

Camperpark Zeester

Camperpark Zeester is een park uitsluitend voor mobilhomes, met mooie verharde plaatsen tussen het gras en self-service check-in. Op het camperpark is er modern sanitair met WC’s en douches, een serviceplaats voor het tappen en lozen van water, stroom en WiFi. Het is gelegen vlakbij de zee (500m), het centrum van Middelkerke en het shoppingcenter. In 2022 wordt het camperpark fors uitgebreid en zal men ook kunnen reserveren op voorhand!

Kompas Camperpark LombardsijdeKompas Camperpark Lombardsijde

Kompas Camperpark Lombardsijde

Ben je op zoek naar een camperplaats aan de Belgische Kust? Dan kan je 365 dagen per jaar 24/24u terecht op het Kompas Camperpark Lombardsijde. Dit park is gelegen op 200 m van Kompas Camping Westende en op wandelafstand van het strand en de Noordzee (10 min. via een duinenpad). Het Kompas Camperpark Lombardsijde is alleen voor campers en heeft 35 verharde camperplaatsen van 9 op 4,5 m, 1 servicestation en een milieustraat met containers voor glas, papier en restafval.