B&B

B&B Het Zilte Zand ****

B&B Het Zilte Zand ****

Wilt u er enkele dagen tussenuit en de omgeving van onze Belgische kust ontdekken en genieten van zee en strand? Dan is overnachten in Het Zilte Zand een aanrader.
Onze topligging, gelegen op een boogscheut van het strand en omgeven door de uitgestrekte polders, vormt een ideale uitvalsbasis om te wandelen, te fietsen en te relaxen.
Wij beschikken over 5 ruime luxe-kamers met een eigen badkamer. Sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. Het ontbijt wordt opgediend in de orangerie met uitzicht over de polders of op het terras.

B&B Lupuline

B&B Lupuline

B&B Lupuline bevindt zich pal in het centrum van Middelkerke, vlak bij het Normandpark.  In onze kamer “Orval vind je alles terug om heerlijk te genieten.  Heerlijk bed, zithoek, ontbijthoek, eigen sanitair, koelkast, tv, wifi en  Nespresso.  Hartelijk welkom in onze B&B .

Le Petit Chateau ***

Le Petit Chateau ***

B&B Le petit chateau, gelegen In het landelijke Leffinge, deelgemeente van Middelkerke.  Achter de gevels van dit voormalig klooster die gelegen is langs het kanaal Nieuwpoort-Plassendaele kan u genieten van een charmant verblijf.
Er zijn fietsen beschikbaar om op verkenning te gaan richting de kust of de polders.
Voor wie wil genieten van de rust is er een schitterend zonneterras, tuin en ligweide.