De Promenade Beach

Zon, zee en cocktails. Dat is nog eens een leuze waar we achter staan. Natuurlijk heb je in de zomer veel keuze uit de verschillende strandbars, maar doorheen het jaar zijn de cocktails iets schaarser.
Een van mijn favoriete cocktailadresjes in Middelkerke is toch wel De Promenade Beach. De bar ligt een beetje afgelegen van het drukke centrum en ‘de put’ zoals het pleintje bij het voormalige casino wordt genoemd.
Dankzij de ligging is het een topadresje, want je geniet er van rust en natuurlijk lekkere cocktails!

De Copperhead Mojito

De cocktailspecialiteit van het huis is de Copperhead Mojito, die barman en eigenaar Claude als de beste maakt.
De combinatie van de gin, blue curacao en champagne is bijzonder fris en ziet er bovendien ook nog eens leuk uit. Het glas word gegarneerd met blauwe besjes, munt en appelsien.

Tapas en meer

Drinken op een lege maag, dat een grote no no. Daarom bestaat de kaart van De Promenade Beach niet enkel uit cocktails en sterke drank, maar heb je ook nog eens keuze tussen verschillende tapas én sinds kort ook hoofdgerechten. 

Beach vibes

Nog een reden om bij De Promenade Beach langs te gaan: het beach-y terras! Niet enkel heb je een onverhinderd zicht op de Noordzee, maar je zit ook nog eens beschut onder het verwarmde terras. In België maken we het al eens mee dat het zonnig maar ijzig koud is en dan is een gesloten terras ideaal! Er wordt ook vaak gespeeld met de inrichting: in de winter is het een leuke chalet die niet zou misstaan in de Ardennen, in de zomer bevind je je in een Californische beach hut!

Partytime in Middelkerke

Overdag draait er loungemuziek maar 's avonds is er geregeld plaats voor een feestje. 
Op de Facebookpagina van De Promenade Beach verschijnen geregeld evenementen en feestjes, dus hou die zeker in de gaten!

Contact

Zeedijk 228
8430 Middelkerke
0499 34 31 17
claudegermonprez@icloud.com