Hotels

Belcasa Suitehotel ***Belcasa Suitehotel ***

Belcasa Suitehotel ***

Dit kindvriendelijk hotel biedt een unieke verblijfssformule aan op slechts 100 meter van de zeedijk en het strand. Er is mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren.

Hotel Acropolis ****Hotel Acropolis ****

Hotel Acropolis ****

Zeer rustig gelegen hotel en toch is het centrum van Middelkerke dichtbij. Ook het strand ligt op wandelafstand. Je kan erheen via een mooi paadje langs de Warandeduinen. Verder ligt het hotel middenin de Krokodiel site van Middelkerke. Dit is het sportieve hart van de gemeente. Liefhebbers van actie, avontuur, binnen- én buitensporten kunnen hier gegarandeerd hun hart ophalen.

Ibis Budget Oostende Airport **Ibis Budget Oostende Airport **

Ibis Budget Oostende Airport **

Wilt u een betaalbaar hotel dicht bij Oostende? Hotel ibis budget Oostende Airport is de perfecte keuze! Het hotel is ideaal gelegen naast de luchthaven Oostende-Brugge, waardoor het een uitstekend hotel is om uw reis te beginnen. Blijft u in België? Profiteer dan van het strand van Oostende of Middelkerke en geniet van onze comfortabele kamers met gratis WiFi en een onbeperkt ontbijtbuffet. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het strand en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

the Piper's **the Piper's **

The Piper's **

Dit typisch Engels hotel heeft een eigen pub en het ligt in Westende-Bad, op slechts 200 meter afstand van de zee.

Villa Hotel ***Villa Hotel ***

Villa Hotel ***

Villa Hotel*** “Adults Only” is gelegen in een residentiële villawijk vlakbij het toeristische centrum van Westende-Bad.  Het hotel bevindt zich in de directe omgeving van de zee, strand en duinen.  Een halte van de kusttram is te bereiken op slechts 5 min van het hotel.