Hotels in Westende

Aparthotel De WielingenAparthotel De Wielingen

Aparthotel De Wielingen

De Wielingen heeft een unieke locatie, gelegen op een boog scheut van het strand en de uitgestrekte polders.  Gelegen in het centrum van Westende-bad, op 300meter van de tramhalte (Westende-bad)

Belcasa Suitehotel ***Belcasa Suitehotel ***

Belcasa Suitehotel ***

Dit kindvriendelijk hotel biedt een unieke verblijfssformule aan op slechts 100 meter van de zeedijk en het strand. Er is mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren.

Hotel B&B Geste d'AliceHotel B&B Geste d'Alice

Hotel B&B Geste d'Alice

Hotel B&B Geste d’Alice ligt op minder dan 100 meter van het zandstrand in Westende-bad en aan een gezellige winkelstraat in het centrum.

Hotel West Bay ***Hotel West Bay ***

Hotel West Bay ***

West Bay hotel is gelegen op een mooi aangelegd domein op slechts 10 minuten wandelen van het strand van Westende. We bieden er studio’s, appartementen en familiekamers aan van 2 tot 6 personen. Alle zijn ingericht met leefruimte, keuken en terras. Perfect om zelf aan de slag te gaan… Je kan gerust ook genieten van een lekker ontbijt ’s morgens. Op het domein zijn er tal van speelmogelijkheden voor groot en klein, waaronder een nieuw speelplein en een ecologisch natuurzwembad van maar liefst 35 meter… Speelpret voor alle seizoenen van het jaar… Honden welkom.

Hotel WestendiaHotel Westendia

Hotel Westendia

Dit hotel ligt op 400m van het strand en grenst aan de prachtige duinen van Westende en  biedt een prachtige privétuin en een oase van rust. Uitstekende uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Er is gratis parking en fietsenstalling voorzien.

St-Laureins **St-Laureins **

St-Laureins **

Enig aan de Belgische kust en uniek gelegen charmehotel, direct aan het strand en de zee.  Vanuit het hotel kunt u zo het strand oplopen, zwemmen, wandelen of genieten van een romatische zonsondergang.

the Piper's **the Piper's **

The Piper's **

Dit typisch Engels hotel heeft een eigen pub en het ligt in Westende-Bad, op slechts 200 meter afstand van de zee.

Villa Hotel ***Villa Hotel ***

Villa Hotel ***

Villa Hotel*** “Adults Only” is gelegen in een residentiële villawijk vlakbij het toeristische centrum van Westende-Bad.  Het hotel bevindt zich in de directe omgeving van de zee, strand en duinen.  Een halte van de kusttram is te bereiken op slechts 5 min van het hotel.