Verblijfparken Middelkerke

Duinenvallei **

Duinenvallei

Een verblijf op vakantieverblijfpark Duinenvallei is ideaal om u een deugddoend verblijf aan zee te bezorgen. Op dit klein en gezellig familiaal park staan vriendelijkheid, netheid en rust centraal. Gelegen langs de duinen met mooie wandelpaadjes, op 300 meter van de zee en brede dijk en op 1500 meter van domein Raversijde is het de ideale plaats om een dosis gezonde lucht op te snuiven. Het shoppingcenter ligt op 600 meter van het terrein. Op wandelafstand kan je genieten van de vele gezellige tea-rooms, restaurants, terrassen en strandbars.

 

Fields of Ellis ****

Fields of Ellis ****

Wanneer u ons vakantiepark Fields of Ellis, zowel Escape into nature als Escape with two, binnenwandelt, overvalt u een gevoel van thuiskomen. Deze plek is de verpersoonlijking van rust. Alles werd ingedeeld om u te laten ontspannen en genieten van uw me time of quality time met uw gezin of met zijn tweetjes. Uw eigen plek, subtiel verstopt op een boogscheut van het strand van Middelkerke. Uw toevluchtsoord als u er even tussenuit wilt zijn.

Marva 2

Marva 2

Naast Mercator Park vindt u de gelijkaardige Marva2 : een relatief recent park met ruime percelen en een gezellige sfeer op kleinere schaal. Door de bescheiden grootte is er een goede verhouding tussen residenten, die zelf zorgen voor activiteiten. Sinds Marva2 deel uitmaakt van de Marva-familie, profileert het park zich als een rustige, gezellige verblijfsoord. Een speeltuintje en een voetbalveld zorgen voor het nodige plezier voor de kinderen, terwijl de ouders zich rustig een aperitiefje inschenken op hun zonnig perceel.

Marva 3

Marva 3

Met een 376 mooie percelen zorgt de Marva 3 voor een gezellig verblijf. De uitstekende verstandhouding tussen de meeste residenten zorgt voor gezellige straatfeesten, Kerstmarkten en animatie. De Marva 3 beschikt nu ook over een actieve petanqueclub met gemotiveerde mensen, alsook een boldersclub, die elk jaar zorgen voor  kindertornooien teneinde de volgende generatie te "kweken". Taverne 't Steenhof zorgt voor lekker eten en de nodige sfeer aan de grote bar.

Mercator Park

Mercator Park

Park Mercator is de laatste telg in onze familie en is een klein en rustig residentieel park. Dit residentieel park ligt op wandelafstand van het centrum van Middelkerke met zijn winkeltjes, restaurants en terrasjes. Park Mercator heeft ook het A-label voor toegankelijkheid. Met zijn 130 percelen vervolledigt het Park Mercator de Marva Parken. Mercator is gelegen vlakbij de Marva 2 en beschikt over een mooie taverne en frituur. Mercator is perfect voor wie houdt van gezelligheid op kleine schaal en een zeer familiale sfeer.

Mid's Park

Mid's Park

Mid’s park is een kleine gezinscamping, genesteld achter de duinen, op 500 meter van strand & zee, op fietsafstand tussen Mariakerke en Middelkerke en rechtover een ruim shoppingcenter. Het park werd opgericht in de jaren 80 en een perfect uitvalspunt voor wandelingen. Mid's Park telt een 266 staanplaatsen en ligt rechtover het Seashoppingcenter. Elk perceel is zongericht en laat u toe om te genieten van een drankje & hapje op uw terras! Het park beschikt over een speeltuin waar de kinderen zich ten volle kunnen uitleven.

Mijn Plezier **

Mijn Plezier

Mijn Plezier' is een gezellig en ruim kampeerverblijfpark gelegen langs verschillende fietsroutes. Het mooie blanke strand en de sprankelende Noordzee vind je op loopafstand (150m). De eigenaars zijn altijd aanwezig en dat is dan ook het geheim van de hartelijke gastvrijheid, de orde en netheid die over het domein heersen.

Park Polentier I en II **

Park Polentier

Park Pollentier biedt jaarplaatsen aan voor stacaravans en trekcaravans. Ook hebben wij enkele plaatsen waar u terecht kan voor een kort verblijf met de camper, tent of caravan.

Pondorosa **

Pondorosa

Wie een eigen stacaravan aanschaft en op zoek is naar een ruime staanplaats op een toplocatie, is op verblijfpark Ponderosa in Middelkerke aan het juiste adres. Met zijn 450 staanplaatsen en een volledig vernieuwd wegennet is dit een van de mooiste campings aan de Belgische kust. Bovendien zijn we het hele jaar doorlopend geopend. Elke jaarplaats is uitgerust met een aansluiting van 20A, water en elektriciteit zijn het hele jaar door beschikbaar. Er is dag en nacht een conciërge op het domein aanwezig.

Viking **

Viking

Kampeerverblijf Viking ligt aan de rand van de mooie beschermde duinen, op een steenworp van de zee. Deze familiecamping streeft ernaar jullie de vakantie te bezorgen die jullie verdienen! Al meer dan 55 jaar lang komen mensen ontspannen op de camping en kunnen ze genieten van onze onberispelijke service. We werken continu aan een ontspannende en propere omgeving voor al onze bezoekers. Voor de allerkleinsten is er een speelplein voorzien. Hiernaast kunnen ook de iets oudere kinderen zich uitleven op het tweede speelplein.