Hotel-Resto HonFleur

Hotel-Resto HonFleur, zet tijdens het Champagneweekend de deuren open voor een bijzondere culinaire ervaring.

Het elegant Middelkerks restaurant verrast zijn gasten met een speciaal menu, waarin smaakvolle gerechten worden gecombineerd met sprankelende champagne. Honfleur staat bekend om zijn creatieve, seizoensgebonden keuken, en tijdens het Champagneweekend krijgt elke gang een extra feestelijke toets met een zorgvuldig gekozen champagne.

 

Champagne Weekend Menu

Menu

Een verfijnd menu met champagne

Welkomsthapje

Gerookte paling – Granny Smith

Tataki van tonijn – sesam – komkommer

Kwartel – mango

Zwezerik – bloemkool – ras el hanout

Sorbet "Kir Royal"

Filet van hert met garnituur

Tartufo Limoncello

€115 per persoon

Fles Champagne per 2 personen inbegrepen

Enkel op reservatie

 

Paul de Smet de Naeyerstraat 19, Middelkerke
0499 52 31 92
info@hotel-honfleur.be
www.hotel-honfleur.be