Hotel-Resto HonFleur
Hotel-Resto HonFleur, zet tijdens het Champagneweekend de deuren open voor een bijzondere culinaire ervaring.
Het elegant Middelkerks restaurant verrast zijn gasten met een speciaal menu, waarin smaakvolle gerechten worden gecombineerd met sprankelende champagne. Honfleur staat bekend om zijn creatieve, seizoensgebonden keuken, en tijdens het Champagneweekend krijgt elke gang een extra feestelijke toets met een zorgvuldig gekozen champagne.
Menu
Een verfijnd menu met champagne
Welkomsthapje
Gerookte paling – Granny Smith
Tataki van tonijn – sesam – komkommer
Kwartel – mango
Zwezerik – bloemkool – ras el hanout
Sorbet "Kir Royal"
Filet van hert met garnituur
Tartufo Limoncello
€115 per persoon
Fles Champagne per 2 personen inbegrepen
Enkel op reservatie
Paul de Smet de Naeyerstraat 19, Middelkerke
0499 52 31 92
info@hotel-honfleur.be
www.hotel-honfleur.be